Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom bij ons. Van een glaasje fris tot een overheerlijk ijsje, en van een kinderpannenkoek tot ons kindermenu. Er is genoeg keuze. Ook qua spel kunnen kinderen prima bij ons terecht, want op onze midgetgolf- en kegelbanen kan oud maar ook jong zich geweldig vermaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze speeltuin. Terwijl de kinderen spelen in de speeltuin kunt op het terras genieten van een drankje en ondertussen uw kinderen prima in de gaten houden.

Kinderfeestjes arrangementen

Wij verzorgen ook kinderfeestjes. Er zijn twee opties: een kinderfeestje met kegelen of een kinderfeestje met midgetgolf.

Het kinderfeestje arrangement met kegelen bestaat uit:

Een uur kegelen (2 banen) met daarna een glas drinken, friet met keuze uit een kroket, kipnuggets, mini frikadelletjes, of Dit arrangement raden wij aan voor kinderen vanaf 8 à 9 jaar. Reserveren is gewenst (i.v.m. de baanbezetting).

Het kinderfeestje arrangement met midgetgolf bestaat uit:

Eén ronde midgetgolf op onze 18 holes midgetgolfbaan. Na het midgetgolfen een glas drinken, friet met keuze uit een kroket, kipnuggets, mini frikadelletjes, of knakworst, en afsluitend een ijsje.

Voor dit arrangement geldt dat u zo kunt langskomen maar u mag natuurlijk altijd doorgeven dat u komt.

Kosten voor beide arrangementen zijn € 7,50 per kind. Kinderfeestjes kunnen alleen op maandag t/m zaterdag gehouden (niet op zondag). Vanzelfsprekend is er vrij spelen in onze speeltuin. Er mogen echter geen zelf mee gebrachte etenswaren worden genuttigd.