Kegelen

Kegelen is met een bal over een smalle baan kegels omgooien. De kegelsport is al eeuwen oud maar nog steeds actueel en leuk voor jong en oud. Het is een uitdagende sport, die concentratie vereist, inzicht en oefening. Dat maakt het een geweldig spel voor een middag samen met familie of een avond uit met vrienden.

Wij beschikken over 4 kunststof wedstrijd kegelbanen van 20 meter lang, 30 cm breed en 9 kegels. De ruimte van de kegelbanen is aan te passen aan de groepsgrootte. De ruimte is te gebruiken als één grote ruimte, maar is tevens ook op te splitsen in 2 aparte ruimtes met elk 2 kegelbanen. Zo is het dus geschikt voor elke groep.

De kegelbanen zijn beschikbaar per baan en per uur of dagdeel. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van 2 banen voor 1 uur, maar ook van 4 banen voor 1 avond.

Het kegelen kunt u perfect combineren met een buffet of barbecue. Daarmee is het een mooi onderdeel van een leuke dag of avond.  Aansluitend aan de kegelbanen ligt een ruimte met bar en een binnen barbecue. Daarnaast gelegen is een grotere ruimte, óók met binnen barbecue. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor een familie- of personeelsfeest, vooral in combinatie met het kegelen.

Bij ons kegelen verschillende kegelclubs en beoefenen het kegelen als sport. Wilt u meer informatie over kegelen als wedstrijd- of recreatiesport dan kunt u contact opnemen met dhr. B.C. Wispels via 074 – 38 41 409.

Restaurant t Maatveld kegelen
Restaurant t Maatveld kegelen