Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom bij ons. Van een glaasje fris tot een overheerlijk ijsje, en van een kinderpannenkoek tot ons kindermenu. Er is genoeg keuze. Ook qua spel kunnen kinderen prima bij ons terecht, want op onze midgetgolf- en kegelbanen kan oud maar ook jong zich geweldig vermaken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze speeltuin. Terwijl de kinderen spelen in de speeltuin kunt op het terras genieten van een drankje en ondertussen uw kinderen prima in de gaten houden.

Kinderfeestjes arrangementen

Wij verzorgen ook kinderfeestjes. Er zijn twee opties: een kinderfeestje met kegelen of een kinderfeestje met midgetgolf.

Het kinderfeestje arrangement met kegelen bestaat uit:

Een uur kegelen (2 banen) met daarna een glas drinken, friet met keuze uit een kroket, kipnuggets of mini frikadelletjes, en een ijsje. Dit arrangement raden wij aan voor kinderen vanaf 8 à 9 jaar. Reserveren is gewenst (i.v.m. de baanbezetting).

Het kinderfeestje arrangement met midgetgolf bestaat uit:

Eén ronde midgetgolf op onze 18 holes midgetgolfbaan. Na het midgetgolfen een glas drinken, friet met keuze uit een kroket, kipnuggets of mini frikadelletjes, en afsluitend een ijsje.

Voor dit arrangement geldt dat u zo kunt langskomen maar u mag natuurlijk altijd doorgeven dat u komt.

Kosten voor beide arrangementen zijn € 10,00 per kind. Kinderfeestjes kunnen op alle dagen dat het restaurant geopend is, met uitzondering van zondag. In principe hanteren wij een minimum van 6 kindjes. Voor vragen of uitzonderingen hierover kunt u altijd bellen. Vanzelfsprekend is er vrij spelen in onze speeltuin. Er mogen echter geen zelf mee gebrachte etenswaren worden genuttigd.

 

 

Disclaimer: Deze arrangementen kunnen alleen worden afgenomen voor kinderfeestjes, ze zijn niet los per kind verkrijgbaar en kunnen niet worden bijgeboekt bij een feestje of diner. Voor die gelegenheden is midgetgolfen of kegelen los bij te reserveren en hebben wij een kindermenu of kleine kaart.