Midgetgolf

Wij beschikken over een schitterende 18 holes professionele (wedstrijd) midgetgolf baan. Onze baan wordt goed onderhouden, wordt zelfs getipt als één van de beste van het land, en ligt verscholen tussen het groen.

Midgetgolf is een pracht spel voor jong en oud. Daarmee is het een mooi onderdeel van een (mid)dag uit met zijn tweeën, het gezin of voor een gezelschap (zoals een familiedag).

Vóór of ná het midgetgolfen, kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een drankje of hapje. Het is ook mogelijk om het midgetgolfen onderdeel te laten zijn van één van onze arrangementen.

Onze baan is verlicht en er kan dus ook ‘s avonds worden gespeeld. Het verschilt echter per dag tot hoe laat de baan geopend is, u kunt daarvoor het beste contact met ons opnemen.

Prijzen:

Kinderen tot 12 jaar € 3,50 p.p.
12 jaar en ouder € 5,00 p.p.
65+ € 4,50 p.p.
Jaarkaart* € 50,00 p.p.

* Het is mogelijk om een jaarkaart voor het midgetgolfen aan te schaffen. Met deze jaarkaart verkrijgt u gedurende één kalenderjaar onbeperkt toegang tot de midgetgolfbanen tijdens de uren dat wij geopend zijn. Met uitzondering van dagen waarop er competitie of wedstrijden gepland staan. Voor de aankoop van een jaarkaart hebben wij een pasfoto nodig.

Restaurant 't Maatveld Midgetgolf
Restaurant 't Maatveld Midgetgolf